Alevlerin içinden mesaj: Anne baba yanıyoruz...

Rusya'da AVM yangınında hayatını kaybeden çocuklardan bazılarının ailelerine attıkları mesajlar ortaya çıktı. Bir çocuk ailesine, "Buradan sağ kurtulmamız imkânsız. Hepinizi öpüyor ve sarılıyorum" diye yazmış...

Alevlerin içinden mesaj: Anne baba yanıyoruz...
Rusya, Sibirya’nın Keremova bölgesinde bir alışveriş merkezinde çıkan yangında hayatını kaybeden 45’i çocuk, 67 kişinin yasını tutuyor. Son olarak, saldırıda can veren çocukların ailelerine ölmeden gönderdikleri mesajlar ortaya çıktı.


Rus sosyal ağlarından paylaşılan mesajlardan birinde bir çocuk, “Anne baba kurtar beni. Yanıyoruz” demiş. Bir diğer mesajda ise “Sizi çok seviyorum ama buradan sağ kurtulmamız imkânsız. Hepinizi öpüyor ve sarılıyorum” ifadeleri kullanılmış.

NE OLMUŞTU?

Sibirya’nın Kemerovo kentindeki “Zimnaya Vişnya” (Kış vişnesi) alışveriş merkezinde pazar günü çıkan yangına ihmalkarlığın yol açtığı sanılıyor. Toplam ölü sayısı, 45’i çocuk olmak üzere 67 kişi olarak açıklandı. 11 kişi ise hâlâ kayıp sayılıyor.

Rusya’da son olarak bu kadar çocuk son olarak Beslan terör saldırısında hayatını kaybetmişti. 2004’te Çeçen teröristlerin Osetya’da Beslan kasabası ilkokuluna düzenlediği baskında 134 çocuk ölmüştü. (Kaynak: Hürriyet)

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER