Bahçeli: Hiçbir ittifak beklentimiz kalmamıştır

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın kendileri açısından son bulduğunu duyurdu. Bahçeli "Hiçbir ittifak diğer tarafın tahakküm ve dayatmasıyla, parmak sallamasıyla yaşamayacaktır. Hiçbir ittifak bir tarafın yok sayılmasıyla ayakta kalamayacaktır.

Bahçeli: Hiçbir ittifak beklentimiz kalmamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın kendileri açısından son bulduğunu duyurdu. Bahçeli "Hiçbir ittifak diğer tarafın tahakküm ve dayatmasıyla, parmak sallamasıyla yaşamayacaktır. Hiçbir ittifak bir tarafın yok sayılmasıyla ayakta kalamayacaktır. AK Parti'de ittifakı dinamitlemek için sürekli çaba içinde olanlar sevinç içinde olabilir. Her bölgede kendi adayımızla seçime gireceğiz" dedi. Af tartışmalarına değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tekliflerinin şartlı indirim olduğunu belirterek, "Teklifimizin arkasındayız, ısrarlıyız. Vazgeçmek yok, geri dönüş yok. Meclis'e güveniyoruz" dedi.

Başkanlık sistemi referandumu öncesi kurulan Cumhur İttifakı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugün yaptığı açıklamalarla sona erdi. Hiçbir ittifakın bir tarafın reddedilmesi, geri adıma zorlanması ve yok sayılmasıyla ayakta kalamayacağını belirten Bahçeli “Bu kronikleşmiş süreci uzatmanın anlamı ve alemi yoktur. Herhangi bir ittifak beklentimiz ittifak niyetimiz geldiğimiz bu aşamada artık kalmamıştır” dedi.

Bahçeli, Meclis’e sundukları af teklifine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan gelen eleştirilere isim vermeden de yanıt verdi. Tekliflerinin tartışmasız arkasında olduklarını vurgulayan Bahçeli, MHP’yi kimsenin uyuşturucu satıcılarıyla yan yana anmasına izin vermeyeceklerini söyledi. “Bugün uyuşturucu baronlarının üzerine giden kimse yoktur. Hadi uyuşturucu baronlarının üzerine gidelim” çağrısında bulunan Bahçeli, “Ne bekleniyor kader kurbanlarından?” diye sordu.
Konuşmasında İslam ülkelerinin içinde bulunduğu durumu da eleştiren Bahçeli “Bugün İslam toplumları akıl, ahlak, adalet ve merhametten uzaklaşarak kahredici yozlaşmanın pençesine düşmüşlerdir” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada şu başlıklar öne çıktı.

İNSANLIK MİRASI SİLİNİP, KAYBOLUYOR: Fitne demlenirken hakikat devrilmektedir. İhanet taltif görürken sadakat telin edilmektedir. Yapay zekanın geleceğine kafa yoruyorken insanlık mirasının silinip kaybolmasına hiç kimsenin ses çıkarmaması tam bir akıl tutulmasıdır. Bugün İslam toplumları akıl, ahlak, adalet ve merhametten uzaklaşarak kahredici yozlaşmanın pençesine düşmüşlerdir. Empati ve erdem damarları kurumuştur. Yerin altın zengin yerin üstü harap ve bitaptır. Kıtlıklar yolsuzluklar savaşlar cinayetler haksızlıklar hırsızlıklar iktidar kavgaları İslam toplumlarını uçurumun kenarına kadar sürüklemiştir.

TÜM OKLAR PRENSİ İŞARET EDİYOR: Var olan kör düğüm nasıl çözülecektir? Günlerdir Suudi Arabistan kökenli gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı konuşuyoruz. Kaşıkçı uluslararası krize dönüşmüştür. Ortada bir vahşet karşımızda resmen bir cinayet vardır. Kaşıkçı alenen ve adice katledilmiştir. Cesedinin nerede olduğu belli değildir. Tüm oklar veliaht prensi işaret etmektedir.  Veliaht Prens Selman cinayetin neresindedir?”

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 21:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER