'Bilal Erdoğan otur oturduğun yerde'

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Bilal Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi: Bilal Erdoğan otur oturduğun yerde. Türkiye bir hanedanlık devleti değildir! Söyleyecek sözün varsa mikrofonu babana ver, o söylesin!

'Bilal Erdoğan otur oturduğun yerde'
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Vuslat Platformu ile Kartepe Belediyesi işbirliğinde dün düzenlenen ‘Yeni Sistemin Getirdikleri; Neden Böyle bir Sisteme İhtiyaç Duyuldu’ başlıklı seminerde, Muharrem İnce hakkında da açıklamalarda bulundu. Bilal Erdoğan, İnce için “Bugün Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkan rakibin, 15 yıldır devamlı seçim kaybeden partinin, devamlı seçim kaybeden genel başkanı aday olmasından bunu anlıyoruz. ‘Gel bakalım Muharrem’ diye, böyle bir aday yani. Bunlar çok trajikomik. Hani bu hani siyaseten atışma olsun diye söylenince belki çok şık olmuyor ama bu dayanılmaz bir durum” dedi.

Bilal Erdoğan’ın bu sözlerine Muharrem İnce Twitter hesabından yanıt verdi. İnce “Bilal Erdoğan otur oturduğun yerde. Türkiye bir hanedanlık devleti değildir! Söyleyecek sözün varsa mikrofonu babana ver, o söylesin! Hem çoluğu çocuğu siyasete karıştırmayın diyorlar, hem de çoluğa çocuğa açıklama yaptırıyorlar” dedi. (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER