CHP-İYİ Parti ittifakı büyük ölçüde sonuçlandı

Yerel seçim için süre daralırken, partiler arasındaki işbirliği görüşmeleri de sürüyor. CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifak görüşmelerinde sona gelindiği belirtildi.

CHP-İYİ Parti ittifakı büyük ölçüde sonuçlandı
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, CHP ile işbirliği arayışının büyük ölçüde sonuçlandığını detaylarla liderlerin detaylarla ilgili karar vereceğini söyledi. İYİ Parti Grup toplantısı çıkışında da İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e ittifak soruldu. Akşener, “Herhangi bir şey söyleyemem. Arkadaşlar görüşüyor” dedi.


İYİ Parti adına ittifak görüşmelerini yürüten Koray Aydın da iş birliği arayışı kapsamında sürekli görüştüklerini söyledi. Aydın, “Genel başkanlar görüşecek mi?” sorusuna “İhtiyaç doğrultusunda olabilir şu an bir ihtiyaç yok” yanıtı verdi.

Koray Aydın, “Genel başkanlara bir çalışma sunacaksınız ondan sonra mı karar verilecek” sorusuna “Genel başkanlara zaten bir çalışma sunduk. Büyük oranda oluşmuş durumda detaylarla ilgili onlar karar verecek” yanıtı verdi.

Aydın’a Mersin adayınızı ilan ettiniz. Bu Mersin’de anlaşamadınız anlamına mı geliyor” diye soruldu. Koray Aydın, “Anlaşamadık değil böyle karar verdik. Tersine çok kolay anlaştık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER