Demirtaş, Elon Musk'a seslendi: Para ödemesi gerekenler sizlersiniz

Selahattin Demirtaş, 'mavi tik' uygulamasından aylık 8 dolar alacağını açıklayan Twitter'ın yeni sahibi Musk'a seslendi: "Mavi tikle uğraşman hoş değil. Para ödemesi gerekenler sizler olmalısınız."

Demirtaş, Elon Musk'a seslendi: Para ödemesi gerekenler sizlersiniz

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter'ı satın aldıktan sonra 'mavi tik' uygulamasını paralı hale getireceğini açıklayan Elon Musk'a "Siz patronlar, kullanıcılar üzerinden zaten para kazanıyorsunuz. Para ödemesi gerekenler sizler olmalısınız" diye seslendi.

Kendisi de mavi tikli hesap sahibi olan Demirtaş, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Selam Elon! Platformu satın alır almaz mavi tikle uğraşman hoş değil. Siz patronlar, kullanıcılar üzerinden zaten para kazanıyorsunuz. Dolayısıyla para ödemesi gerekenler sizler olmalısınız. Ayda 7 dolara ne dersin?" ifadelerini kullandı.

Twitter'ı satın aldıktan sonra "mavi tik" için aylık 8 dolar ücret alınacağını duyuran Elon Musk, ücretin ülkelerin satın alma güçlerine göre ayarlanacağını ve yeni uygulamada yanıt, bahsetme ve aramada öncelik, daha uzun video ya da ses dosyası paylaşma imkanının da olacağını söylemişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER