Erdoğan, AK Parti'nin vizyon belgesini açıklayacak: 'Türkiye Yüzyılı'

AK Parti vizyon belgesi bugün düzenlenecek programda açıklanacak. "Türkiye Yüzyılı" temalı vizyon belgesinde AK Parti'nin gelecek program ve hedefleri tanıtılacak.

Erdoğan, AK Parti'nin vizyon belgesini açıklayacak: 'Türkiye Yüzyılı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci yüzyıla dair yeni program ve hedeflerin yer aldığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu bugün kamuoyuyla paylaşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tek konuşmacı olacağı törende ekonomiden dış politikaya kadar pek çok alanda önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Türkiye Yüzyılı tanıtım toplantısına aralarında Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti'nin de bulunduğu 11 siyasi partinin genel başkanları da davet edildi. DEVA, Gelecek Partisi ile HDP ise davetli listesinde yer almıyor.

Programda, protokol düzeni olmayacak. Kabine üyeleri, AK Parti Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri, il başkanları ve belediye başkanları salonun tribünlerinde davetlilerin arasında karışık oturacak. Davetli siyasi partilerin genel başkanları için ise tribünde özel bölüm ayrılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizin yüzüncü yaşını, sıradan yıl dönümü kutlamasının çok ötesine geçen 'Türkiye Yüzyılı' atılımıyla karşılamaya hazırlanıyoruz. Daha önce milletimizi nasıl 2023 hedeflerimize ufkuyla buluşturmuşsak, inşallah şimdi de Türkiye Yüzyılı programımızla 2053 vizyonumuzun inşasına başlıyoruz" ifadesini kullanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER