Erdoğan: Görev değişiklikleri mutlaka olacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti kongrelerine ilişkin yaptığı açıklamada, "İl kongrelerimizde görev değişiklikleri mutlaka olacaktır" dedi. Erdoğan CHP'ye de "Tek parti faşizmine özlem duyanlar olduğunu biliyoruz" suçlaması yöneltti.

Erdoğan: Görev değişiklikleri mutlaka olacaktır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yalova, Kırklareli, Edirne, Sakarya ve Çanakkale 7. Olağan İl Kongreleri'ne canlı bağlantıyla katıldı. Bugünkü kongrelerle birlikte 42 il kongresini tamamladıklarını belirten Erdoğan, girdikleri 15 seçimden de sandıktan birinci parti olarak çıktıklarını vurguladı.

'HAK VE ÖZGÜRLÜKLER 10'A KATLANDI'

Türkiye'yi 18 yılda, Cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanların 5, 10 katı hak ve özgürlük açılımlarıyla, yatırımlarla ve projelerle donattıklarını söyleyen Erdoğan, milli iradenin üstünlüğüne sıkı sıkıya sahip çıktıklarını ifade etti. 

Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi: 

GÖREVLER, UNVANLAR ELDEN ELE GEÇEREK İLERLER: Siyasette hizmet mücadelesi bir bayrak yarışı gibidir. Her kademede görevler, unvanlar elden ele geçerek aynı menzile doğru ilerlemeye devam edilir. Belde, il, ilçe, kadın kolları, gençlik kolları yönetimlerinde vazifelerine devam eden kardeşlerimizin yanında, yeni görev üstlenen kardeşlerim de var. Bundan sonraki il kongrelerimizde de aynı şekilde görev değişiklikleri mutlaka olacaktır.

MEYDANI ASLA BIRAKMAYACAĞIZ: Günün 24 saati, yılın 365 günü kesintisiz şekilde çalışarak AK Parti'nin milletimizin umutlarına, beklentilerine, hayallerine layık şekilde faaliyet göstermesini temin edeceğiz. Türkiye'yi yeniden eski kriz, baskı ve sefalet günlerine döndürmenin hesaplarını yapanlara meydanı asla bırakmayacağız.

DEMOKRASİDE GELDİĞİMİZ SEVİYEYİ GÖRMEMEK İÇİN GÖZLERİNİ KAPATANLARI BİLİYORUZ: Rahmetli Menderes'in öncülüğünde geçtiğimiz, milletin değerlerine dayalı çok partili siyasi hayatla birlikte, ellerinden kayıp giden tek parti faşizmine hala özlem duyanlar olduğunu biliyoruz. Rahmetli Özal'ın, Türkiye'yi dünyanın en itibarlı ve seçkin ülkeleri arasına sokmak için başlattığı reformları kabullenemeyenlerin yaşadıkları savrulmaları da biliyoruz. Ve nihayet AK Parti'nin 18 yıllık iktidarında, Türkiye'yi demokraside ve ekonomide getirdiği seviyeyi görmemek için gözlerini kapatanları, kulaklarını tıkayanları, kalplerini karartanları da biliyoruz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER