Erdoğan'dan eski bakanı Şahin'e: Taklacı

Erdoğan, başbakanlığı döneminde İçişleri Bakanı olarak görev yapan Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Adayı İdris Naim Şahin için "Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkmaya yüz bulamasın" dedi.

Erdoğan'dan eski bakanı Şahin'e: Taklacı
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti ile MHP olarak Cumhur İttifakı içinde konsolide olacaklarını söyledi. İdris Naim Şahin’in Ordu’da Saadet Partisi’nden belediye başkanı adayı olmasını da eleştiren Erdoğan “Bu kişi Ordu’ya yapılan her işe sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya?” diye seslendi.


Lise yıllarından itibaren Erdoğan’ın yakın çevresinde yer alan Şahin, AK Parti’nin kurucuları arasında yer almış ve bu partiden 3 dönem milletvekilliği yapmıştı. Şahin, Erdoğan’ın başkanlığında kurulan 61. Hükümet’te İçişleri Bakanı olarak da görev almıştı.

Erdoğan, Ordu mitinginde yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

BİR DAHA YÜZ BULAMASIN: Bu kişi Ordu’ya yapılan her işe sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya? AK Parti’nin gücünü, imkanlarını, hizmetlerini kendilerine mal edenler, en başta Ordu’ya, sizlere saygısızlık ediyor demektir. Bu şehre ne yapılmışsa altında sadece ve sadece AK Parti’nin ve onunla yol yürümeye devam eden kadroların imzası vardır. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart’ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkmaya yüz bulamasın. Dava adamı olmak pazara kadar olmaz, ölene kadar olur.

AK PARTİLİ VE MHP’Lİ KARDEŞLERİM BÖLENMEYECEĞİZ: 31 Mart’tan sonra belediye başkanlarımızla birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz. Cumhur İttifakı pazara kadar değil, mezara kadar dedik. AK Partili ve MHP’li kardeşlerim, sakın ha bölünmeyeceğiz, birliğimizi beraberliğimizi bozmayacağız. AK Parti ve MHP olarak Cumhur İttifakı içinde konsolide olacağız.

KANDİL DESTEKLİYOR: Bay Kemal, sen Kandil’in yandaşısın. Kandil’in desteklediğiyle el ele, kol kolasın.  (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER