Erdoğan'ın avukatı: Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği kağıtlar sahte

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği belgelerin sahte olduğunu savundu. Özel, Kılıçdaroğlu'na elindeki belgeleri savcılığa sunmaya davet etti.

Erdoğan'ın avukatı: Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği kağıtlar sahte
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukat Ahmet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu’nun iddialarının yalan olduğunu savunan Özel, “Kılıçdaroğlu, söz konusu kağıtları mesai bitimine kadar derhal bir cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalı” dedi.


CHP Meclis Grubu’nda konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakınlarının yurtdışına para transfer ettiğini öne sürdü. Elinde banka dekontları olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Bunların tamamı bankaların resmi kayıtlarıdır. Yurtdışı şirketin de kayıtlarında var” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun sözleriyle ilgili olarak Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu’nun iddialarının gerçek olmadığını savunan Özel, “Kılıçdaroğlu tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun suç duyurusu yapmaya davet eden Özel, “Kılıçdaroğlu, söz konusu kağıtları mesai bitimine kadar derhal bir Cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER