Eren Yıldırım 17 gün sonra serbest

Adana'da Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleriyle yaşadığı tartışma sonrasında gözaltına alınıp serbest bırakılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini hedef alan konuşmasından sonra tutuklanan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım tahliye edildi. Eren Yıldırım yaptığı açıklamada, "Tüm suçlamaların düşeceğine ve beraat edeceğime inanıyorum. Biz gençlik örgütleri olarak halkımıza yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz" dedi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Eren Yıldırım'ı arayarak "geçmiş olsun" dedi.

Eren Yıldırım 17 gün sonra serbest

Eren Yıldırım’ın 17 günlük tutuklamanın ardından serbest bırakılmasını sosyal medya hesabından duyuran eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş  “CHP Adana Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımız, Vefa Grubu Üyesi Eren Yıldırım, mahkeme tarafından saat 15.09’da serbest bırakıldı. Ve böylece büyük bir yalan daha çöktü. 17 günlük süren esaret, nihayet az önce sona erdi. Aramıza yeniden hoşgeldin Eren…” dedi.

SON DAKİKA:

CHP Adana Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımız, Vefa Grubu Üyesi Eren Yıldırım, mahkeme tarafından saat 15.09'da SERBEST bırakıldı.

Ve böylece büyük bir yalan daha çöktü.

17 günlük süren esaret, nihayet az önce sona erdi.

Aramıza yeniden hoşgeldin Eren...

Resmi Twitter'da görüntüle
738 kişi bunun hakkında konuşuyor

Eren Yıldırım serbest bırakılmasının ardından yaptığı açıklamada, “Hukuki süreç devam etmektedir. Ailem hakkında takipsizlik kararı verilmesine rağmen şahsım adına ceza yargılaması devam edecek. Türk adaletine olan güvenim tamdır. Tüm suçlamaların düşeceğine ve beraat edeceğime inanıyorum. Biz gençlik örgütleri olarak halkımıza yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz. Ayrıca ailemi bir an bile yalnız bırakmayan CHP aileme teşekkürü borç bilirim” dedi.

Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17 gün boyunca haksız yere cezaevinde tutulduktan sonra tahliye edilen Eren Yıldırım’ı telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2020, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER