Haluk Levent: Kılıçdaroğlu bunu deyince bana bi gülme geliyor

Haluk Levent CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Seçimle gelen birine bu kadar ağır yaptırımlar doğru değil" sözlerine itiraz etti.

Haluk Levent: Kılıçdaroğlu bunu deyince bana bi gülme geliyor
Haluk Levent, Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifası istenen belediye başkanları ile ilgili, “Seçimle gelen birine bu kadar ağır yaptırımlar doğru değil; çocuğuna nasıl hesap verecek?” sözlerine sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden tepki gösterdi. Twitter hesabından “Yahu tüm CHP olarak ‘Mansur Yavaş kazandı ama Melih Gökçek oyları çaldı’ diyen siz değil misiniz? Eee nasıl oluyor bu seçimle gelmek işi?” yazan sanatçı bu açıklamasının, ‘Haluk Levent’ten sert eleştiri: CHP liderini topa tuttu’ diye haber olması üzerine ise, “Çok ağır eleştirmedim aslında Melih Gökçek söylemi ‘çelişki’ gibi geldi. Hükümeti eleştiriyorsak muhalefeti de eleştirebileceğiz. Haktır bu. Düne kadar ODTÜ ormanları yüzünden istifasını istediğiniz Gökçek için ‘ama ilkesiz alınıyor’ derseniz biz de kendimizi İsveç’te zannederiz” diye yazdı.


Levent bir takipçisinin, “İlkesizlik, demokrasi, ‘halkın seçmesi’ vs. değil. Tek adamın her keyfine esenin olmaması isteği. O kadar gücün verilmemesi. Bunu ayırmalı” eleştirisi üzerine ise, “Çok doğru bir tespit. Kılıçdaroğlu da bunu söylüyor. Ama gülme geliyor bana bi anda:) Yani bazen bir doğru söylem politik doğru olmuyor” yanıtını verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER