Kılıçdaroğlu: Evet oyu verenler de yürüyüşe destek veriyor

'Adalet Yürüyüşü'nün 15'inci gününde kısa bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aşırı sıcak nedeniyle daha az yürüyeceklerini belirterek, "Bugün yolumuz Sakarya. Hava ne kadar sıcak olursa olsun biz azimliyiz, kararlıyız..." dedi. Kılıçdaroğlu, referandumda 'Evet' oyu verenler dahil toplumun her kesiminden destek aldıklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu: Evet oyu verenler de yürüyüşe destek veriyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ 15’inci gününe girdi. Dün akşam Düzce’nin Gümüşova ilçesinde konaklayan yürüyüş korteji ve Kemal Kılıçdaroğlu bu sabah saat 08.00’de Gümüşova’yı da geride bırakarak yürüyüşe başladı. Yürüyüşün bugün ki etabının Sakarya’ya bağlı Hendek ilçesinde sona ermesi bekleniyor.


Yürüyüşe başlamadan önce kahvaltıda buluşan kortej, İzmir Marşı’nı söyleyen Gezi bandosunu karşıladı.

müzisyen
Yürüyüşten önce kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, provokasyonlara karşı hazırlıklı olduklarını yenileyerek, “Bugün adalet yürüyüşümüzün onbeşinci günü olacak. Umarım düşündüğümüz zamanda İstanbul’da olacağız. Bugün havanın çok sıcak olduğu söyleniyor, biraz daha az yürüyeceğiz. Sıcağın artacağı da ifade ediliyor ama şundan herkes emin olsun ne olursa olsun biz azimliyiz, kararlıyız, İstanbul’a yürüyeceğiz.”

chp15Adaletin sadece Türkiye için değil bütün dünya için önemli bir kavram olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Özellikle anayasa referandumunda ‘Evet’ diyen pek çok vatandaşımız bize sempatiyle baktıklarını ve yürüyüşümüze destek verdiklerini söyledi. Onlara da teşekkür ederiz. Bize el sallayan, arada Rabia işareti yaparak protesto ettiklerini düşünen kardeşlerimize de teşekkür ederim. Düzce’deki olayı (kamp alanına hayvan gübresi dökülmesi) tüm Düzcelilere yüklemek yanlıştır. Düzceli kardeşlerimize teşekkür ederim.”

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından kortej Sakarya’ya doğru yola çıktı. / Duvar

chp150

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER