Kılıçdaroğlu 'metal yorgunluğu'nu değerlendirdi: Kendi tabanını yok saymamalı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti'ye ilişkin 'metal yorgunluğu' açıklamalarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Bir siyasal parti liderinin kendi örgütünü kötülemesi kadar, yanlış bir şey yok" dedi.

Kılıçdaroğlu 'metal yorgunluğu'nu değerlendirdi: Kendi tabanını yok saymamalı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘metal yorgunluğu’ ifadelerini kullanmasını ve il başkanlıklarında yaptığı değişiklikleri değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, “Bir siyasal partinin liderinin kendi örgütünü kötülemesi kadar, “beceriksizsiniz”, “yoruldunuz”, “bir şey yapmıyorsunuz demesi” kadar yanlış bir şey yok” dedi.
 

Cumhuriyet’ten İklim Öngel’in haberine göre, Kılıçdaroğlu’nun ‘metal yorgunluğu’na ilişkin açıklamaları şu şekilde; “Bir siyasal partinin liderinin kendi örgütünü kötülemesi kadar “Beceriksizsiniz, yoruldunuz, bir şey yapmıyorsunuz” demesi kadar yanlış bir şey yok. Eğer kendisi bugün Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturuyorsa, kendisi bugün referandumda günün 24 saati devletin bütün imkânlarını kullanarak bir grubu çalıştıyorsa o koltuğa oturduktan sonra kendisini oraya taşıyanları kötülemesi kadar yanlış bir şey yok. Bir kişi kendi egosuna teslim olup, kendi tabanını yok saymamalı. Yok sayıyor. Şunun için yok sayıyor, ben ne yaparsam yapayım benim tabanım bana oy verir. İster döverim, ister söverim, ister asar, keserim”

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER