Naim Geylani toprağa verildi

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Hakkari eski milletvekili Naim Geylani'nin cenazesi Şemdinli’nin Çatalca (Dêman) Köyü’nde defnedildi.

Naim Geylani toprağa verildi

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan 20. Dönem Bağımsız Milletvekili Naim Geylani, akciğer kanseri tedavisi gördüğü İstanbul Acıbadem Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Hakkari’de iki dönem milletvekili seçilen Naim Geylani’nin cenazesi İstanbul’dan memleketi Hakkari’ye getirildi. Selahaddin Eyyubi Havalimanı’ndan alınan Geylani’nin cenazesi, Şemdinli’ye bağlı Çatalca (Dêman) Köyü’nde defnedildi.

Cenazeye, Hakkari Eski Milletvekilleri Esat Canan, Hakkı Töre, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, HDP Yüksekova ile Şemdinli ilçe örgütü, Hakkari Baro Başkanı Ergün Canan, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Geylani ailesi adına açıklama yapan Av. Mehmet Geylani "Cenazemize İran ve Irak'tan katılanlara, Hakkari il ve ilçelerinden gelen milletvekillerine, merhumun meslektaşlarına, memleketimizin ileri gelen isimlerine ve bizi yalnız bırakmayan halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Taziyemiz, Şemdinli'ye bağlı Çatalca (Dêman) Köyü'ndeki camide kabul ediliyor."

Taziye dilekleri için iletişim numarası:

Av. Mehmet Geylani 0506 448 23 20 (Oğlu)

Emin Geylani 0532 482 66 50 (Kardeşi)

Seyit Cemal Geylani 0544 861 95 58 (Amcasının Oğlu)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER