SAADET İstanbul için kararını verdi: Gökçınar'la devam

SAADET lideri Temel Karamollaoğlu'ndan İstanbul seçimi için açıklama: 23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar verdik.

SAADET İstanbul için kararını verdi: Gökçınar'la devam
Saadet Partisi, İstanbul’da 23 Haziran’da tekrarlanacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde yine Necdet Gökçınar’la yarışa katılacak.

SAADET Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu imzası ile medyaya yapılan açıklamada, Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim tekrarı kararının, “hukuk kurallarını, kendi içtihatlarını ve teamülleri hiçe sayarak verildiği” belirtildi. “İstanbul seçimlerini iptal ve yenileme kararıyla ülkemiz yeni bir süreçle yeni bir tercihle karşı karşıya bırakılmıştır. Saadet Partisi olarak bütün çabamız ve ümidimiz bu yeni sürecin Türkiye’nin normalleşmesine vesile olması, kutuplaşmanın ortadan kalkması ve toplumun her kesimini derinden etkileyen ekonomik ve sosyal sıkıntıların giderilmesi içindir” denilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

‘İSTANBUL ARTIK 82 MİLYON’

“Artık bu seçimde İstanbul 16 milyon değil 82 milyondur. İstanbul Türkiye’nin kalbidir ve İstanbul’un yorulması Türkiye’nin yorulması demektir. Bu sorumlulukla verdiğimiz karar Türkiye’mizin önünü açmaya yöneliktir. İlgili kurullarımızla yaptığımız geniş istişareler, kamuoyu eğilimleri ve ülke gerçeklerini göz önünde bulundurarak 23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar vermiş bulunmaktayız. Bu vesile ile yürütülecek seçim kampanyalarında başta adaylar ve siyasi partiler olmak üzere bütün vatandaşlarımızı üslup ve davranış olarak her zamankinden daha fazla hassas olmaya davet ediyoruz. Bu seçimlerin İstanbul’umuza, ülkemize ve milletimize hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyoruz. 23 Haziran çatışmanın değil dayanışmanın tarihi olsun.”  / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2019, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER