Selçuk Mızraklı'nın cezaevi fotoğrafları paylaşıldı

Kayseri Bünyan Cezaevi’nde tutuklu bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Selçuk Mızraklı'nın cezaevi fotoğrafları paylaşıldı.

Selçuk Mızraklı'nın cezaevi fotoğrafları paylaşıldı
Ekim ayında tutuklanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Selçuk Mızraklı’nın cezaevinde çekilen fotoğrafları, “İnadına özgürlük ve inadına barış” sözleriyle paylaşıldı.

Mızraklı’nın resmi Twitter hesabından paylaşılan fotoğrafın mesajında, “Yaşamak, inadına yaşamak, yaşatmak, ölüme ve öldürmeye inat yaşamak ve yaşatmak, inadına özgürlük ve inadına barış diyerek!” ifadeleri yer aldı.

Görevden alındıktan sonra itirafçı Hicran Berna Ayverdi’nin aleyhine verdiği ifade doğrultusunda tutuklanan Mızraklı hakkında açılan davanın ilk duruşması bugün Diyarbakır 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. “Terör örgütü üyesi olmak” iddiasıyla 7 yıl 6 ay ile 15 yıl arasında değişen hapis istemiyle yargılanan Mızraklı’nın, duruşmaya tutuklu bulunduğu Kayseri Bünyan T2 Ceza İnfaz Kurumundan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılması bekleniyor. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER