Şemdinli Belediyesi kışa hazır 

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Belediyesi, kar yağışına karşı önlemlerini almaya başladı. Belediye, kentte karla mücadelede kullanılacak iş makinelerini bakım ve onarımdan geçirerek kışa hazır hala getirdi.

Şemdinli Belediyesi kışa hazır 

HAzer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Belediyesi, kar yağışına karşı önlemlerini almaya başladı. Belediye, kentte karla mücadelede kullanılacak iş makinelerini bakım ve onarımdan geçirerek kışa hazır hala getirdi.  

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı'nın talimatıyla, Belediye  kış önlemlerini almaya başlarken, karla mücadele çalışmalarının sorunsuz geçmesi için, karla mücadele çalışmalarında kullanılan iş makineleri bakım ve onarımdan geçirildi.

Kış şartlarının çetin geçtiği Şemdinli'de Belediye olarak tüm önlemlerini aldıklarını belirten Başkan Saklı, "İlçemiz kış mevsiminin çetin geçtiği ve uzun sürdüğü bir coğrafyada olması nedeniyle bizler de kış hazırlıklarımızı tamamladık. İlçede karla mücadele çalışmalarında kullanacağımız iş makineleri ve diğer araçlarımızın eksikliklerini tamamlayıp bakım ve onarımdan geçirdik. Belediye olarak kışa hazırız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2019, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER