Sezai Temelli'den Demirtaş yorumu: O siyaseti bıraksa biz onu bırakmayız

Yeşil Sol Parti Muş Milletvekili Temelli Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın aktif siyaseti bırakmasına ilişkin değerlendirmesinde "O siyaseti bırakmak istese de biz onu bırakmayız" dedi.

Sezai Temelli'den Demirtaş yorumu: O siyaseti bıraksa biz onu bırakmayız

dirne Cezaevinde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın bugün aktif siyaseti bıraktığı açıklamasına dair konuşan Yeşil Sol Muş Milletvekili Sezai Temelli, "Beraber siyaset yapmaya devam edeceğiz" mesajı verdi. 

Temelli, Demirtaş'ın siyaseti bırakması üzerine yaptığı değerlendirmede  "Siyasetten emekli olunmaz. Dolayısıyla şu anki duygu haliyle böyle bir şey söylemiş. O siyaseti bırakmak istese de ne biz onu bırakırız ne de siyaset onu bırakır. Beraber siyaset yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Artı TV'de Onur Öncü'nün konuğu olan Temelli şöyle konuştu:

"Evet ortada bir başarısızlık var. Bu başarısızlığın yaratmış olduğu etkiler var. Bunun yaratmış olduğu bir duygu hali var ve bu duygu hali tabi ki hepimizi etkiliyor. Buna bağlı olarak da açıklamalar yapıyoruz. Her şeyi anlamak için biraz zamana da ihtiyacımız var. Demirtaş'ın dün Artı Gerçek'te yazdığı yazıda önemli başlıklar var. Sahici, samimi, birbirimizi anlamaya yönelik bir eleştiri, özeleştiri sürecine ihtiyacımız olduğunu hepimiz söylüyoruz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER