Soylu'dan geniş kapsamlı operasyon sinyali

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "Elimizde bir işimiz var, Adalet Bakanlığımızla birlikte bu meseleyi yürütüyoruz, bunu bitirdiğimiz an rahatlayacağız" açıklaması merak uyandırdı. Cumhuriyet'ten Alican Uludağ'ın haberine göre 'FETÖ' soruşturmalarında Bylock'tan daha geniş kapsamlı yeni bir operasyon yapılacak.

Soylu'dan geniş kapsamlı operasyon sinyali
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Türkiye çok ciddi bir konuda bir tünelden geçti Allah’a şükür. Bitti mi? Bitti diyen yanılır, bunu da çok net söylüyorum, devletin bilgilerine sahip olan birisi olarak söylüyorum. Şu anda elimizde olan bir işi bitirdiğimiz zaman rahatlayacağız. Elimizde bir işimiz var, Adalet Bakanlığımızla birlikte bu meseleyi yürütüyoruz, bunu bitirdiğimiz an rahatlayacağız ve bu tehdidin, tehlikenin ortadan kalktığı anlamına gelmez ama çok önemli bir şekilde Türkiye bu tünelden Allah’a şükür çıkmış olacaktır” şeklindeki açıklamasının perde arkası belli oldu.

Cumhuriyet’ten Alican Uludağ‘ın haberine göre iki bakanlık büfe ve ankesörlü telefonlardan yapılan ‘ardışık arama’ üzerine ortak çalışma yürütüyor.

Soruşturma kaynaklarının “Bylock’tan daha önemli bir delil” olarak nitelendirdikleri ‘ardışık arama’ yöntemini kullanan kamu görevlilerine önümüzdeki dönem kapsamlı şekilde operasyon yapılacağı öne sürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER