Yıldırım: Başbakanlık koltuğunu müzayedeye çıkaracağız

Oyunu İzmir'de kullanan Yıldırım, son başbakan olmasıyla ilgili soruya "Koltuk elimizde kaldı. Müzayedeye çıkaracağız" yanıtını verdi.

Yıldırım: Başbakanlık koltuğunu müzayedeye çıkaracağız
Başbakan Binali Yıldırım, oyunu İzmir’de Bahar Yıldırım İlkokulu’nda kullandı. Daha sonra açıklamalarda bulunan Yıldırım, gazeteciler seçimden sonra başbakanlık koltuğu olmayacağını hatırlatınca, “Koltuk elimizde kaldı. Müzayedeye çıkaracağız” karşılığını verdi.


‘İNSANLAR AKIN AKIN GELİYOR’

Yıldırım şunları söyledi: “Oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yaptık, hayırlı olsun. Bu seçimlerde hem Cumhurbaşkanı hem de milletvekillerimizi seçiyoruz. Seçimlerin huzur, barış, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. İnsanlar akın akın oylarını kullanmaya geliyorlar. Buradan Ankara’ya geçeceğiz, seçim sonuçlarını Cumhurbaşkanımızla takip edeceğiz” dedi.

LİBYA’DA KAÇIRILAN MÜHENDİSLER

Libya’da kaçırılan Türk mühendislerin kurtarılmasına ilişkin de açıklama yapan Yıldırım, “ENKA şirketinde çalışan 3 mühendis kaçırılmışlardı. Yoğun titiz bir çalışma neticesinde kurtarıldılar, bu sabah karşı ülkemize geldiler ailelerine kavuştular” dedi. (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2018, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER