Beşiktaş: 1 - Demir Grup Sivasspor: 2

Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sivasspor'a ligde ilk deplasman galibiyetinin getiren golleri David Braz ve Emre Kılınç kaydetti. Beşiktaş'ın tek golünü ise Güven Yalçın attı.

Beşiktaş: 1 - Demir Grup Sivasspor: 2
Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında Beşiktaş sahasında Demir Grup Sivasspor’a 2-1 mağlup oldu.

Beşiktaş, 11’inci dakikada öne geçti. Orta sahada topu kapan Pepe pasını Quaresma’ya aktardı. Portekizli oyuncunun ortasında arka direkte topla buluşan Güven Yalçın’ın kafa vuruşu, kaleci Tolgahan Acar’ın müdahalesine rağmen ağlara gitti. 1-0.

Demir Grup Sivasspor, 14’üncü dakikada skora denge getirdi. Robinho’nun sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkteki David Braz’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-1.

54’üncü dakikada Demir Grup Sivasspor öne geçti. Oğuzhan Özyakup’un hatalı pasında araya giren Emre Kılınç ceza sahasına kadar topu sürdükten sonra vuruşunu yaptı. Top, kaleci Tolga Zengin’in filelere gitti: 1-2.

69’uncu dakikada kazanılan serbest vuruşta Torje ortaladı. Ceza sahası içerisinde Robinho’nun kafa vuruşu ağlara gitti. Ancak VAR’ın uyarısıyla ağlara giden top ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

75’inci dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Ceza sahası içerisinde Ljajic, Medjani’nin müdahalesiyle yerde kalınca hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi. VAR’da incelenen penaltı kararı, pozisyonun öncesinde Quaresma’nın ofsayta düşmesi sebebiyle iptal oldu.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Demir Grup Sivasspor Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

OĞUZHAN’A HEM PROTESTO HEM DESTEK

Demir Grup Sivasspor’un 2-1 öne geçtiği golden önce pas hatası yapan Oğuzhan Özyakup, 56’ncı dakikada yerini Mustafa Pektemek’e bıraktı. Özyakup, oyundan çıkmadan önce ayağına her top geldiğinde taraftarın ıslıklı protestosuna maruz kalırken, bu sırada Pepe ve Vida tribünlere “Yapmayın” işareti yapsa da, Özyakup oyundan çıkarkan de tepkiler sürdü. Daha sonra bir grup taraftar Oğuzhan Özyakup’a alkışlarla destek oldu.

Oyundan çıkarken Oğuzhan Özyakup’a tepki gösteren Siyah beyazlı taraftarlar yenilen ikinci golün ardından başkan Fikret Orman ve yönetim kuruluna da tepki gösterdi.

DEMİR GRUP SİVASSPOR’UN İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ

Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında ilk deplasman galibiyetini elde etti. Daha önce çıktığı 5 deplasman karşılaşmasında Trabzonspor, Antalyaspor ve Kayserispor’a mağlup olan Sivasspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Evkur Yeni Malatyaspor ile de berabere kalmıştı.

BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDEN SİVASSPOR’A ALKIŞ

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında uzun süre topu Beşiktaş’a göstermeyen Sivassporlu oyuncular siyah beyazlı taraftarlardan alkış aldı. Beşiktaşlı taraftarlar topun Beşiktaş’a geçmesinin ardından takımı ıslıkladı.

ŞENOL GÜNEŞ TAKIMI TRİBÜNLERE GÖTÜRDÜ

Karşılaşmanın ardından Beşiktaşlı taraftarlar sadece Güven Yalçın’ı tribünlere çağırırken, teknik direktör Şenol Güneş diğer oyuncuların da tribünlere gitmesini istedi. Tecrübeli teknik adam maçın ardından oyuncularıyla birlikte taraftarların önüne giderken, taraftarlar Beşiktaşlı oyunculara tepki gösterdi. (İSTANBUL/DHA)

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2018, 23:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER