Diyarbakır Adliyesi önünde silahlı saldırı: 1 ölü

Diyarbakır Adliyesi'ndeki bir boşanma davasının ardından silahlı saldırı meydana geldi. Damadın kardeşiyle birlikte 2 kişi yaralandı. Yaralılardan biri hayatını kaybetti.

Diyarbakır Adliyesi önünde silahlı saldırı: 1 ölü

Diyarbakır Aile Mahkemesi’ne boşanma davası için ifade vermek üzere gelen iki aile arasında çıkışta silahlı çatışma yaşandı. Saldırıda bir kişi yaşamını yitirdi.

İsimleri öğrenilemeyen bir çift, mahkemeye ifade vermelerinin ardından adliyeden ayrıldı. Bu sırada adliye önünde her iki ailenin yakınların bekleyişleri sürerken, kadının babası, damadının kardeşlerinin içinde olduğu araca ateş açtı. Çıkan çatışmada, damadın kardeşi olduğu öğrenilen kişi ile birlikte 2 kişi yaralandı.

Saldırı üzerine bölgeye çok sayıda polis özel haraket ekipleri sevk edildi. Ateş açan kişi kısa sürede yakalandı. Çatışmada yaralananlar, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Öte yandan, taraflar arasındaki  çatışma anı otoparkın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, aracıyla garajdan çıkın kişi, kısa bir süre sonra ateş açıp, damadın kardeşini yaralıyor. Yaralanan kişi olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırganın polisler tarafından gözaltına alındığı görülüyor. (DİYARBAKIR-DHA)

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER