Galatasaray'dan Şemdinlili Fırat Karakoç'a davet

Galatasaray Futbol takımı aralarında Şemdinlili Fırat Karakoç’un da bulunduğu Yüksekova Belediye Spor’da U15 yaş kategorisinde oynayan iki oyuncuyu seçmelerine davet etti.

Galatasaray'dan Şemdinlili Fırat Karakoç'a davet

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Galatasaray Futbol takımı aralarında Şemdinlili Fırat Karakoç’un da bulunduğu Yüksekova Belediye Spor’da U15 yaş kategorisinde oynayan iki oyuncuyu seçmelerine davet etti. 

Şemdinli Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki futbol kursuna aralıksız katılan Fırat Karakoç’a Galatasaray’dan davet geldi. Antrenör Erhan Sevli, Fırat Karakoç’un küçük yaşta aralıksız çalışmalara katıldığını, ilçede mevcut spor kulübünün pasif olması nedeniyle en yakın Yüksekova Akademi ligine gönderdiğini kaydetti. Fırat Karakoç’un Yüksekova Spor akademi liginde de kısa sürede yeteneğini sergilediğini belirten antrenör Sevli,  Karakoç’un U14 Mili Takım Kampı’na katıldığını ifade etti. U14 Milli Takım Kampı ile Yüksekova Akademi Ligi’nde de yeteneğini sergileyen Fırat Karakoç ve beraberinde bulunan Erkan Akkoç’a Galatasaray’dan resmi davet geldi. 

Galatasaray Futbol takımı Yüksekova Erkan Akkoç  ile Fırat Karakoç'u 14-16 Ağustos tarihlerinde İstanbul Florya Metin Oktay tesislerinde yapılacak olan seçmelerde bulunmaları için gönderdiği resmi davetten dolayı memnuniyetlerini ve sevinçlerini dile getiren Yüksekova Belediye Spor U15 Teknik Sorumlusu Mecit Ağırbaş, “Öncelikle kulübümüzün son zamanlarda başarıdan başarıya ulaşmasında desteklerini esirgemeyen, Kulübümüz için sürekli bir çaba içinde olan Yüksekova Belediye Spor Başkanımız Sayın Fevzi Yıldırım'a Teşekkür ederiz. Her konuda kulübümüzün bir adım ilerde olması için yine desteklerini sunan Hakkari Valimiz Sayın Cüneyit Toprak'a Kaymakamımız Sayın Mahmut Kaşıkçı'ya da sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Böylesi güzel bir davette oyuncularımızın adını yazılı olarak görmek bizleri çok mutlu etmiştir. Bizim tek çabamız tek dileğimiz gençlerimizin daha profesyonel takımlarda yer almalarıdır. Bunun için elimizden gelenin en iyisini çocuklarımıza yapmaya devam edeceğiz. İnşallah seçmelerde iki oyuncumuzda seçilir” dedi. 

Öte yandan kısa bir açıklamada da bulunan antrenör Erhan Sevli; Şemdinli ilçesinde oldukça yetenekli sporcuların olduğunu belirterek, Fırat Karakoç’un bir başlangıç olduğunu belirtti. Şemdinli’de herhangi bir spor kulübünün aktif olmamasından yakınan antrenör Sevli, spor kulübünün olması durumunda daha yetenekli sporcuların keşfedileceğini belirtti.   

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 19:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Birhat Ertan
Birhat Ertan - 7 yıl Önce

herkes di̇yordu erhan hoca bi̇ i̇şe yaramiyor aha si̇ze kanit bende erhan hocanin öğrenci̇si̇yi̇m çok i̇yi̇ çaliştiriyor hepi̇mi̇zi̇ i̇nşallah bi̇z de böyle i̇yi̇ yerlere geli̇ri̇z firat i da tebri̇k ederi̇m

SIRADAKİ HABER