Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımından Teşekkür Ziyareti

Hakkâri Gücü Bayan Futbol Takımı’ndan kendilerine destek veren kurum ve firmalara teşekkür plaketi verdi.

Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımından Teşekkür Ziyareti
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Hakkâri Gücü Bayan Futbol Takımı futbolcuları, takım antrenörleri Tahir Temel ve Cemile Timur ile Amatör Spor Kulüpleri Hakkâri İl Temsilcisi Mahmut Aşkan ve takım oyuncuları bugün bir dizi kurumu ziyaret ederek kendilerine sunulan destekten dolayı kurum amir ve başkanlarına teşekkür plaketi verdi.

Sabah Saatlerinde Hakkari Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret eden kadın futbolcular daha sonra Hakkari Sanayi ve Ticaret odası Başkanı Servet Taş'ı makamında ziyaret eti. Sezon boyunca takımlarına destek veren Servet Taş'a teşekkür plaketi sunan kadın futbolcular burada yaptıkları açıklama ile kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

‘Bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederiz’

Bayan Futbol Takımı Adına acıkama yapan Takım Antrenörü Cemile Timur, şunları belirtti. “Kadınlar 2, lig 2014-2015 futbol sezonu zorlu bir mücadele veren takımımıza katkı sunan Hakkari Belediyesi Hakkari Valiliği Hakkari, Milletvekili Sayın Adil Zozani, Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç Yüksekova ve Şemdinli Belediye başkanlığına ve esnafına, Hakkari Sanayii ve Ticaret Odası Başkanı Servet taş, İş Adamı İsmet Ölmez, Aytekin koparan, Yılmaz Erdoğan,  Hakkari, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca halkına ve taraftarlarına, Şemdinli Haber Sitesi ve sesimizi duyuran tüm basın mensuplarımıza özellikle halı saha sahiplerine ve Mikail Özdemir'e şükranlarımızı sunuyoruz. 2015 - 2016 sezonunda halkımızın ve taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz" dedi.  teşekkür ederiz.

vali-futnbol.jpg

hatso-1.jpg

olmez-1.jpg

olmez-3.jpg

hatso-1111.jpgolmez-1111.jpg

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER