Şemdinli'de Rafting Heyecanı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından Pesan Çayı'nda rafting eğitimi veriliyor.

Şemdinli'de Rafting Heyecanı
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından Pesan Çayı'nda rafting eğitimi veriliyor.

Şemdinli İlçesi'nde havaları ısınmasıyla birlikte ilçeye 2 kilometre uzaklıktaki Pesan Çayı'nda rafting eğitimi verilmeye başlandı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Şemdinli Gençlik Merkezi tarafından verilen eğitime 16 yaşından büyük herkesin başvuru yapabileceği belirtildi.

Rafting eğitimleriyle ilgili açıklama yapan Şemdinli Gençlik Merkezi'ne bağlı rafting eğitmeni Ferhat Baltuk, Pesan Çayı'nın raftinge çok elverişli olduğunu söyledi. Baltuk,"Pesan Çayı rafting sporu için çok elverişli. İlçemizde böyle bu spor dalının eğitimlerinin başlaması kamu da görevli personeller ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Kayıtlarımız başladı. Hafta içi hergün eğitimlerimiz olacak. Rafting sporu sevdalılarına bu heyecanı yaşatmaya çalışacağız" dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 16:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kw
Kw - 9 yıl Önce

Böyle faaliyetlerin şemdinli de yürütülmesi çokkkk önemli halkımız açısından zaten ilçenin fazla oyun dallarına elverişli bir arazisi yok ama umuyoruz ki nice faaliyetlerin gösterilmesine

ismet  gurdal
ismet gurdal - 9 yıl Önce

Yanliz bi sorun var cayin kenarlar agaclarla kapli o dalar kesilirse cok daha guzel olacak simdiden semdinliye hayirli olsun

yakup akbaş
yakup akbaş - 8 yıl Önce

rafting için pesan çayı güzel ama kenarındaki ağaç dalları kesilirse daha güzel olur şimdi den şemdinli halkımıza hayırlı uğurlu olsun devamı gelmesi dileğiyle..:)

fılankez
fılankez - 7 yıl Önce

bıde şemdinliye bı alt yapı korulsa süper olur

SIRADAKİ HABER