Ramos'un ceza alması için kampanya

Real Madrid ile Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde Sergio Ramos ile girdiği ikili mücadele sonrasında omzundan sakatlanan Muhammed Salah için kampanya hazırlandı. Ramos'un ceza alması için imza toplanıyor.

Ramos'un ceza alması için kampanya
Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’le karşı karşıya geldi. Real Madridli Sergio Ramos ile girdiği ikili mücadelenin ardından sakatlanan Liverpool’un Mısırlı sporcu Muhammed Salah, mücadeleye devam edemeyip ve sahayı gözyaşları içinde terk etti.

Ramos’un, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpoollu Muhammed Salah’ı bilinçli olarak sakatladığını iddia eden taraftarlar imza kampanyası başlattı. “Muhammed Salah’ı kasten sakatlayan Ramos FIFA ve UEFA’dan ceza almalı” adıyla Change.org üzerinden düzenlenen kampanyada, şu ana kadar 463 bin imza toplandı.

Hedefin 500 bin imza olduğu kampanyada, maç boyunca fair-play kurallarına uygun davranmadığı öne sürülen İspanyol futbolcunun, video görüntülerinin yardımıyla UEFA ve FIFA tarafından cezalandırılması çağrısında bulunuldu.

MISIRLI AVUKAT HAREKETE GEÇTİ

Habertürk’ün aktardığı habere göre, Mısır’da bir avukat, Sergio Ramos’un, Salah’ı kasten sakatladığını düşünerek harekete geçti. Mısır’da yayın yapan Sada El-Balad kanalı, Bassem Wahba isimli avukatın Ramos’a karşı 1 Milyar Euro’luk tazminat davası açtığını duyurdu. Wahba, Ramos’un, Salah’ı ‘fiziksel ve psikolojik zarara’ uğrattığı gerekçesiyle başvuru dosyası hazırladı. 

Wahba, “Ramos’un Salah’a uğrattığı fiziksel, Mısırlıları uğrattığı psikolojik zarar” nedeniyle 1 milyar Euro’luk rekor tazminat bekliyor! Wahba ayrıca konuyu FIFA’ya bildirdiğini de duyurdu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER