Teleset Mobilya Akhisarspor: 1 - Galatasaray: 2

Galatasaray, Akhisarspor'u 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Galatasaray'ın golleri Rodriges'den gelirken, iki takımda kazandıkları penaltılardan faydalanamadı.

Teleset Mobilya Akhisarspor: 1 - Galatasaray: 2
Spor Toto Süper Lig’de lider olan Galatasaray, 32’nci hafta mücadelesinde Teleset Mobilya Akhisarspor’a konuk oldu.


Akhisar Stadyumu’nda oynanan maçta Galatasaray, Rodrigues’in 15 ve 18’inci dakikalarda attığı gollere 2 farklı üstünlüğü yakaladı.

31’inci dakikada Muğdat’la gelişen Akhisarspor atağında Seleznyov, kaleci Muslera’nın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Ali Palabıyık penaltı kararı verdi. 33’üncü dakikada topun başına geçen Soner, topu kalenin üstünden dışarı ta attı.

50’nci dakikada Barbosa’nın sol kanattan yaptığı ortada, ceza sahasında bulunan Selznyov’un şutu yan direkten döndü ve Serdar Aziz’e çarparak ağlara gitti: 1-2.

Akhisarspor’un yedek kalecisi Lukac, 90+1’inci dakikada itirazları nedeniyle art arda iki sarı kart ve kırmızı kart gördü

90+2’nci dakikada bu kez Galatasaray penaltıdan yararlanamadı. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Linnes, Barbosa’nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Ali Palabıyık bir kez daha penaltı noktasının gösterdi. Geçen hafta Beşiktaş derbisinde de penaltıdan yararlanamayan Gomis, topu üstten dışarı gönderdi.

Bu sonuçla 69 puana ulaşan Galatasaray, en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Başakşehir’in 3’er puan önünde yer aldı. Sarı-kırmızılı ekip, haftaya evinde galip gelir ve Fenerbahçe ile Başakşehir puan kaybederse şampiyonluğunu ilan edecek.

Galibiyet hasretini 8 haftaya çıkaran Akhisarspor ise haftayı, 36 puanla düşme hattının 3 puan üzerinde tamamladı.

FEGHOULI CEZALI DURUMA DÜŞTÜ 

31’inci dakikada sarı kart gören Galatasaray’ın futbolcusu Sofiane Feghouli, cezalı duruma düştü. Feghouli, gelecek hafta oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek. (AKHİSAR/DHA)

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER