Ziraat Türkiye Kupası heyecanı sürüyor

Ziraat Türkiye Kupası 2. hafta maçları tüm heyecanıyla sürüyor. 2. haftanın 2. gün maçları bugün 7 karşılaşma ile tamamlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı sürüyor
Ziraat Türkiye Kupası 2. hafta maçları tüm heyecanıyla sürüyor. 2. haftanın 2. gün maçları yarın 7 karşılaşma ile tamamlanacak.


Beşiktaş’ın Kayserispor’u ağırlayacağı maçın yanı sıra, Atiker Konyaspor-Trabzonspor, 24 Erzincanspor-Galatasaray karşılaşmaları da yer alıyor.

BEŞİKTAŞ, KAYSERİSPOR’U KONUK EDECEK

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D grubu 2. haftasında bu akşam Kayserispor’u konuk edecek. Grubundaki ilk karşılaşmada Darıca Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 mağlup eden siyah-beyazlı takım, sarı-kırmızılı rakibini de yenerek ikinci galibiyetini almayı hedefliyor. Saat 20.30’da Vodafone Arena’da oynanacak karşılaşma, ATV ekranlarından naklen yayımlanacak.

TRİBÜN GELİRLERİ BAĞIŞLANACAK



Karşılaşmada kombine kart uygulaması yapılmayacak ve biletlerin satışından elde edilecek gelir, İstanbul’daki patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlanacak. Açıklaması ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tarafından yapıldı. Ayrıca, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada taraftarlara, “Tek yürek olmak için, tüm sporseverleri Kayserispor maçımıza bekliyoruz.” şeklinde çağrı yapıldı.

PATLAMANIN ARDINDAN İLK MAÇ



Beşiktaş, patlamanın ardından Vodafone Arena’da ilk resmi maçına çıkacak. Siyah-beyazlı takımın Bursaspor ile 10 Aralık’ta yaptığı karşılaşmanın ardından, stat yakınındaki patlamada 44 kişi yaşamını yitirmişti.

GALATASARAY-24 ERZİNCANSPOR

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası  E Grubu ikinci haftasında bugün Anagold 24 Erzincanspor'a konuk olacak.Gruptaki ilk maçında Elazığspor ile 1-1 berabere kalarak sürpriz bir sonuç alan sarı-kırmızılı ekip, Erzincan deplasmanında bu kez galip gelmeye çalışacak.Erzincan 13 Şubat Stadı'nda saat 14.15'te başlayacak mücadeleyi, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

ÖNEMLİ İSİMLER KADRODA YOK

Anagold 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanla tamamlayan sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Jan Olde Riekerink, bazı as oyuncularını kadroya almadı.Hollandalı teknik adam, Fernando Muslera, Lukas Podolski, Wesley Sneijder ve Bruma'yı Erzincan'a gidecek 18 kişilik kafileye dahil etmedi. Ayrıca, sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Sinan Gümüş ve Tolga Ciğerci de kadroda yer almadı.

Galatasaray'ın Anagold 24 Erzincanspor kafilesi, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Martin Linnes, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Berk Ünsal, Semih Kaya, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney ve Birhan Vatansever'den oluştu.

ATİKER KONYASPOR-TRABZONSPOR

Lig’de oynadığı son 2 maçı kazanarak yükselişe geçen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası H grubunda bugün Atiker Konyaspor deplasmanında da kazanmayı hedefliyor. Ziraat Türkiye Kupası H grubuna sahasında Gümüşhanespor’a mağlup olarak başlayan Trabzonspor, ikinci hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Atiker Konyaspor’a konuk olacak. Ligde arzu edilen seviyeye gelemediği için kupaya büyük önem veren bordo mavililer, Konya deplasmanından 3 puanla ayrılarak hem gruptaki ilk galibiyetini almak, hem de iddialı duruma gelmek istiyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele 18.30’da başlayacak.

11’DE DEĞİŞİKLİK



Teknik Direktör Ersun Yanal’ın bu maçta ligdeki 11’inden farklı olarak değişiklikler yapması bekleniyor. Ersun Yanal’ın kart cezası nedeniyle cumartesi günü oynayacağı Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek olan Jan Durica ve Zeki Yavru’ya Atiker Konyaspor karşısında görev verebileceği, sakatlık sürecinin ardından Adanaspor maçıyla sahalara dönen Fabian Castillo’ya da şans tanıyabileceği öğrenildi.

ATİKER KONYASPOR İLE 44’ÜNCÜ RANDEVU



Bu arada Trabzonspor ile Atiker Konyaspor, oynayacakları bu maçla birlikte 44’üncü defa karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 43 maçta Trabzonspor’un 21, Atiker Konyaspor’un 11 galibiyeti bulunuyor.  11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 53 gol atarken, kalesinde 37 gol gördü.

EGE DERBİSİ: AKHİSAR BELEDİYESPOR-AYDINSPOR 1923

 
G grubunda yer alan 2 Ege ekibi Akhisar Belediyespor ve Aydınspor 1923, bugün 2’nci hafta randevusunda kozlarını paylaşacak. Adnan Menderes Stadı’ndaki müsabaka saat 12.15’te başlayacak. A Spor’dan da naklen yayımlanacak karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı tribün 10 TL, açık tribün 5 TL olarak belirlendi. Gruptaki ilk maçında Ümraniyespor’a 3-1 mağlup olan Aydınspor 1923’ün Teknik Direktörü Göksel Özdemir’in yarınki karşılaşmaya yedek ağırlıklı kadroyla çıkması bekleniyor.
 
İNEGÖLSPOR KUPADA SAHAYA ÇIKIYOR


B grubunda mücadelesini sürdüren Spor Toto 2’nci Ligi Kırmızı grup takımı İnegölspor ise sahasında 3’üncü Ligin 1’inci grup ekibi Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek. Kupanın ilk haftasında  deplasmanda Çaykur Rizespor’a 5-0 yenilen İnegölspor’la, Kasımpaşa’ya 2-1 yenilen Sancaktepe Belediyespor, ilk galibiyetlerini alabilmek için mücadele edecek. İnegöl ilçe stadındaki karşılaşma saat 12.00’de başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER