Ziraat Bankası'nda yine sistem arızası

Ziraat Bankası'nda 2 gün önce meydana gelen ve 'sistem arızası' olduğu açıklanan sorun yine yaşanıyor. Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasında ve ATM'lerde işlem yapılamıyor.

Ziraat Bankası'nda yine sistem arızası

Ziraat Bankası'nda 2 gün önce yaşanan sorunun ardından bugün kullanıcılar yine sisteme erişemiyor. Bankanın mobil uygulaması üzerinden giriş yapan kullanıcılar "Geçici süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısı ile karşılaşıyor.

2 gün önce yaşanan sorunun kaynağına dair bilgi vermeyen banka, herhangi bir saldırı olmadığını belirtmişti.

İşlem yapamayan bazı müşteriler, "Özür dileriz işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin" uyarısı alırken bazı müşteriler ise "İnternet bağlantınızda sorun yaşıyor olabilirsiniz. Lütfen internet bağlantınızı kontrol ettikten sonra tekrar deneyiniz" bildirimini aldığını belirtiyor.

14 Temmuz tarihinde de yaşanan sorun hakkında Ziraat Bankası'ndan bir açıklama gelmedi. ATM'den işlem yapmak isteyen kullanıcılar, "Geçici bir süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz özür dileriz" uyarısıyla karşılaştığını belirtiyor.

AKBANK'TA DA SORUN YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz hafta da Akbank'ın sisteminde sorun yaşanmış, 2 gün boyunda işlem yapılamamıştı. Yaşanan kesintilerle ilgili açıklama yapan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, siber saldırının söz konusu olmadığını söylemişti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER