Emirates tüm yolculara virüs testi yapacak

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli havayolu şirketi Emirates, tüm yolcularını 10 dakikada sonuç veren hızlı korona virüsü testinden geçireceğini duyurdu.

Emirates tüm yolculara virüs testi yapacak

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Emirates, bir ilke imza atarak tüm yolcularına korona virüsü testi yapacağını açıkladı.

Şirket, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda testlerin Dubai Sağlık Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde gerçekleştirileceğini ve sonucun 10 dakika içinde alınacağını belirtti.

Emirates becomes the first airline to conduct on-site rapid COVID-19 tests for passengers. The 10-minute tests are conducted by @DHA_Dubai at @DXB Terminal 3 for travellers to countries requiring COVID-19 test certificates. https://bit.ly/3cje5C9 

Resmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüle
833 kişi bunun hakkında konuşuyor

Emirates Havayolları Operasyon Direktörü Adel Al Redha, “Gelecekte test kapasitelerini artırmaya ve diğer uçuşlara da genişletmeye yönelik planlar üzerinde çalışıyoruz. Bu, yerinde testler gerçekleştirmemize ve korona virüsü test sertifikaları gerektiren ülkelere seyahat eden Emirates yolcuları için anında doğrulama ihtiyacını karşılamamıza olanak tanıyacak” dedi.

Emirates salgın nedeniyle tüm uçuşlarını durdurmuştu. Ancak yakın zamanda sadece BAE’de bulunan ve ülkelerine dönmek isteyen yabancılar için uçuş gerçekleştirilmeye başlanmıştı. Birleşik Arap Emirlikleri de ülkeye gelecek yabancıların vizelerini geçici olarak askıya almış ve vatandaşlarının da yurt dışına çıkışını yasaklamıştı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2020, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER