Kim Kardashian, Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağış yaptı

ABD'li Ermeni televizyon yıldızı Kim Kardashian, Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağışta bulundu. Kardashian, “Ermenistan Fonu’nu desteklemeye yönelik yürütülen uluslararası çabaların bir parçası olmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Kim Kardashian, Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağış yaptı

Dağlık Karabağ’da Azerbaycan ile Ermenistan arasında çatışmalar etkisini sürdürüken, ABD'li Ermeni televizyon yıldızı Kim Kardashian, Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağışta bulundu. Kardashian, takipçilerine de bağış çağrısında bulundu.

Kardashian, Instagram’da paylaştığı videoda, “Ermenistan Fonu’nu desteklemeye yönelik yürütülen uluslararası çabaların bir parçası olmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı. Sputnik'te yer alan habere göre Kardashian ayrıca, “Aklım ve dualarım oradaki cesur adam, kadın ve çocuklarla. Mesafelerle ayrılsak da sınırların bizim için bir engel olamayacağını ve tüm dünyada hep birlikte tek bir Ermeni ulusu olduğumuzu herkesin hatırlamasını istiyorum” dedi.

Kardashian, Ermenistan Fonu’nun bölgedeki gerginlikten etkilenen kişilere insani yardım sağladığını kaydetti. (Kaynak: Sputnik) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER