Milli Eğitim Bakanlığı Ziya Selçuk'un istifa ettiği iddiasını yalanladı

Sosyal medyada dolaşan "Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa etti" iddialarına bakanlıktan yanıt geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi Twitter adresinden yapılan paylaşımda "Bakanlığımız resmî iletişim kanalları tarafından paylaşılmayan içeriklere itibar etmeyiniz" ifadeleri yer aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Ziya Selçuk'un istifa ettiği iddiasını yalanladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı takipten çıkardığı iddia edilerek istifa ettiği öne sürüldü. Sosyal medyada paylaşılan bir görsel kısa sürede gündem olurken Milli Eğitim Bakanlığı, “Asılsızdır” açıklaması yaptı. Bakanlığın tweet'inde “Lütfen, Bakanlığımız resmî iletişim kanalları tarafından paylaşılmayan içeriklere itibar etmeyiniz" denildi.

ÖĞRENCİLER SOSYAL MEDYADA KAMPANYA DÜZENLİYOR

Öğrenciler bir süredir, korona nedeniyle yapılamayan sınavların yüz yüze gerçekleşmesine yönelik karara sosyal medyadan tepki gösteriyordu. Öğrencilerin, "MEBDuymuyor", "duymuyorsanistifa", "öğrencilerölmekistemiyor" gibi etiketler açarak destek beklemesi üzerine Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Gençler emin olun sesinizi duyuyorum ve paylaşımlarınızı okuyorum" ifadesini kullanmıştı.

Twitter'da "öğrencilerölmekistemiyor" etiketi bugün yeniden gündem oldu. Etiketle yaklaşık 520 bin paylaşım yapıldı.

İstifa haberinin yalanlanması üzerine bazı kesimler de "ZiyaSelçuklaDevam" etiketi açtı. Öğrenciler bu etikete de tepki gösterdi. / DUVAR

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER