Şemdinli 23 Nisan Anaokulu Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Şemdinli 23 Nisan Anaokulu tarafından düzenlenen okul öncesi mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Şemdinli 23 Nisan Anaokulu Öğrencilerinin  Mezuniyet Sevinci
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

2015 - 2016 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda Şemdinli 23 Nisan Anaokulunda mezuniyet töreni düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra okul öğretmeni Bergüzar Elitaş, açılış konuşmasını yaptı. 

Cumhuriyet İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Şemdinli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Demirdaş, okul idarecileri, veliler ve minik öğrenciler katıldı.


Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Bergüzar Elitaş, “Eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitim, sağlam temeller üzerine kurumasında ve insanların ileri ki yaşlarda okul öncesi rolü bilmesel olarak kanıtlanmıştır. Ana kucağından yoğun ilgiden sonra Anaokul ortamı çocuklar için dünyaya açılan yepyeni bir pencere olduğunu ifade eden Elitaş, “okul öncesi eğitimin desteklenmesi için aile ve eğitimci işbirliği ile yaratıcı ileriyi görebilen yeni ürünler yaratabilen ve çevresini kendi amaçları için yönlendirebilen özerk bir birey olarak yetişmesine katkı sağlayacaktır" dedi.

Anaokulu öğrencileri tarafından sunulan gösterilerin ardından mezun olan öğrencilere Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Demirdaş tarafından diploma verildi.

Minik öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra keplerini fırlattı.
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER