Tatil sonrası tüm sınıflarda yüz yüze eğitim sinyali

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ara tatil nedeniyle yayınladığı mesajda şöyle dedi: "Tatilden sonraki süreçte hepimiz, yani tüm kademelerdeki öğrenciler ve tüm öğretmenler, okullarımıza dönmek temennisindeyiz."

Tatil sonrası tüm sınıflarda yüz yüze eğitim sinyali

Okullarda, hafta sonlarıyla birlikte 9 gün sürecek ara tatil başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ara tatilden sonra tüm kademelerde yüz yüze eğitime geçme temennisinde olduklarını belirtti.

Türkiye'nin dönem başkanlığını yürüttüğü Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (GDAÜ) kapsamında düzenlenen Eğitim Bakanları Toplantısı'nda konuşan Bakan Selçuk, "Aldığımız tedbirlerle yaptığımız hazırlıklar neticesinde salgın seyrinde okullardan kaynaklı bir artış görülmedi. Yaşanan öğrenme kayıpları bugün giderilmezse gelecekte daha büyük bir risk söz konusu olacak" dedi. 

Selçuk, Twitter hesabından da 'yüz yüze eğitim' ile ilgili şu mesajı paylaştı:

"Bugün ara tatil başlıyor. Tatilden sonraki süreçte hepimiz, yani tüm kademelerdeki öğrenciler ve tüm öğretmenler, okullarımıza dönmek temennisindeyiz. Bunun için herkesin desteği gerekiyor. Öyleyse başlığı açıyorum: #maskenitakçünkü öğrencilerimizin buna ihtiyacı var."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER