6 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili babaanne tutuklandı

Hastanede vefat eden 6 yaşındaki kız çocuğun ölümünün şüpheli bulunması üzerine gözaltına alınan babaannenin tutuklanmasına karar verildi.

6 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili babaanne tutuklandı

Eskişehir'de, 6 yaşındaki Elif Nur T.'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada yakalanan babaanne Cihangül Kurumlu, tutuklandı.

Ne olmuştu?

Eskişehir'de cezaevinde olan Sibel ve Gökhan T. çiftinin kızları Elif Nur T., yakınlarının evinde rahatsızlanmıştı. Hastaneye kaldırılan çocuk vefat etmişti. Şüpheli görülen ölümle ilgili soruşturmada halası ve amcası tutuklanmıştı. 6 yaşındaki çocuğun aynı evde yaşadığı 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin de bakımsız ve halsiz halde bulunup, vücutlarında morluklar olduğu tespit edildiği ve korumaya alındığı belirtilmişti.

Çocukların akrabalarından Gamze A., 3 çocuğun da kilitli bir odada aylarca kaldığını öne sürerek, "Çocukların velayetini babasının isteği üzerine babaanneye vermişler. Çocukları eve kapatmış, hiçbir şekilde dışarıya çıkartmamış. Aylarca 3 kardeş bir odada kilitli bir şekilde kalmış. Kapının üzerine zil takmışlar. Halısı bile olmayan boş bir odanın içindeymiş çocuklar" demişti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER