Adalet Kurultayı’na imza attılar!

CHP öncülüğünde Çanakkale’de düzenlenen Adalet Kurultayı’nda 'İmza duvarı' oluşturuldu. “Ben de buradayım” diyerek imza atan yüzlerce kişi, bir dizi de mesaj paylaştı.

Adalet Kurultayı’na imza attılar!
Çanakkale Kocadere Kamp Alanı’nda düzenlenen Adalet Kurultayı’nda paneller ve çalıştayların yanı sıra katılımcılar için de ‘imza duvarı’ oluşturuldu.


Kamp alanının girişine yerleştirilen duvara Adalet Kurultayı’na katılanlar imza attı. “Burada olmak onur verici” diyerek imza atan binlerce kişinin içinde farklı mesajlar paylaşanlar da oldu. Bunların içinde “Adalet ekmek ve sudan önemlidir”, “Yaşasın kemalizm yaşasın bağımsız Türkiye”, “Tek yol devrim”, “Geleceğimiz için adalet istiyoruz”, “Aşık olmak en devrimci eylemdir”, “Adalet güvendir”, “Herkes için adalet”, “toprak için adalet, kediler için adalet, kuşlar için adalet, ormanlara adalet”, “sokak hayvanlarına adalet”, “adalet var olmak için zorunludur” mesajları dikkat çekti.

İmza duvarında çok sayıda “Nuriye Semih yalnız değildir”, “Nuriye ve Semih içi adalet” yazıları da yer aldı.

Dikkat çeken bir mesaj da, “Kızılay’dan Maltepe’ye 25 günlük adalet yürüyüşünden sonra adalet arayışımızı Çanakkale adalet kurultayı ile taçlandırdım. Hasan dişbudak Ankara Sincan ilçe tek kişilik dev kadro” oldu.

Büyük ilgi gören duvarda imzalar nedeniyle yer kalmadı. İmza duvarına atılan imzalar 4 gün süren Kurultay’ın bitiminde CHP Genel Merkezi’ne götürülecek.

Kurultay’da atılan bu imzaların daha sonra CHP’nin çeşitli etkinliklerinde sergilenmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER