'Adalet Yürüyüşü'nde kalp krizi geçiren Hasan Tatlı yaşamını yitirdi

Adalet Yürüyüşü'nde dün kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan 69 yaşındaki Hasan Tatlı hayatını kaybetti.

'Adalet Yürüyüşü'nde kalp krizi geçiren Hasan Tatlı yaşamını yitirdi
CHP’nin ‘herkes için adalet’ talebiyle Ankara’dan İstanbul’a başlattığı Adalet Yürüyüşü’nde bir kişi hayatını kaybetti. Yürüyüş sırasında dün kalp krizi geçiren Hasan Tatlı hayatını kaybetti. Tatlı’nın ölüm haberini öğrenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üzgün olduğunu belirterek, Tatlı’ya Allah’tan rahmet diledi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşü sırasında dün kortejde bulunan Hasan Tatlı kalp krizi geçirmiş, sağlık görevlilerinin müdahale ettiği partilinin ambulansla hastaneye kaldırıldığı, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilmişti.

CHP Mamak ilçe örgütünden olduğu öğrenilen Hasan Tatlı sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Tatlı müdahalelere rağmen bugün yaşamını yitirdi.

KALBİ DURMUŞTU

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Hasan Tatlı’nın Ankara’ya sevk edilmesinden sonra Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, “Hasta aniden kalp krizi geçiriyor, yere yığılıyor o sırada. Hemen arkadaşlar Kazan Devlet Hastanesi’ne intikal ettiriyor. Kalp krizi, enfaktrüs geçiriyor, kalbi tamamen durmuş durumda ama sonrasında doktorların müdahalesiyle 7-8 defa geri dönüyor ve şu anda tıbbi tedavisi devam ediyor. Kroner yoğun bakım gerektiren bir hastane için Ankara’daki daha büyük bir hastaneye sevk edildi. Hayati tehlikesi son derece kritik, çünkü yaklaşık bir saat geri döndürme süreci oldukça kritik bir süredir ve umuyoruz ki iyileşecek” demişti.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER