AK Parti’den Tahir Saklı'ya tebrik ziyareti

AK Parti heyeti, Şemdinli'de belediye başkanlığını kazanan Tahir Saklı’ya ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti’den Tahir Saklı'ya tebrik ziyareti

Ecevit BAY / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli’de kesin olmayan sonuçlara göre belediye seçimlerini kazanan AK Partili Tahir Saklı'ya tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Saklı'yı; AK Parti Hakkari milletvekilli Husret Dinç, AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, AK Parti Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, AK Parti Derecik Belde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, AK Parti Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Ak Parti Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, AK Parti Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve AK Parti Yüksekova Belediye Başkan adayı Teoman Zeydan ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili konuşan AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, "Şemdinli'de Tahir Saklı, Çukurca'da Ensar Dündar, Derecik'te Ekrem Çetinkaya, Büyükçiftlik Beldesinde Rüştü Zeydan, Durankaya'da İsmail Demirci, Esendere'de Dırbaz Büyüksu olmak üzere toplamda 6 belediyeyi kazanarak, AK Parti bayrağını ilimizde dalgalandıran ve merkez ile Yüksekova ilçemizde de ciddi bir oy artışı gerçekleştiren Hakkari halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

Şemdinli AK Parti Belediye Başkanı Tahir Saklı ise "Şemdinli’de artık ayrım gayrım olmayacak. Şemdinli’de 10 bin seçmen var, 10 bin seçmen de bize oy verdi, biz bu anlayışla yola çıkacağız. Artık seçim bitti, hizmet zamanı. Bundan sonra sorumluluklarımız daha çok arttı. Buraya gelen bütün belediye başkanlarına, milletvekilimize ve de il başkanımıza teşekkür ederim" diye konuştu.




Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2019, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER