AKP'li adaylar arasında kavga: 1 ölü, 1 yaralı

AKP Batman Milletvekili Adayı Ahmet İnal ile AKP'den aday adayı olan Nezir Nasıroğlu'nun yakınları arasında çıkan silahlı kavgada, Nasıroğlu'nun oğlu Abid Nasıroğlu yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.

AKP'li adaylar arasında kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Batman'da AKP Seçim Lokali’nde AKP Batman Milletvekili Adayı Ahmet İnal ile AKP'den milletvekilliğine aday adayı Nezir Nasıroğlu’nun akrabaları arasında adaylıkla ilgili tartışma çıktı.

Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu Nasıroğlu’nun oğlu Abid Nasıroğlu vurularak yaşamını yitirirken, bir kişi ise ağır yaralandı.

Olay üzerine polisler, AKP Seçim Lokali ve çevresinde güvenlik şeridi oluşturarak, çok sayıda polis ve zırhlı araçlar ile önlem aldı.

AKP Batman il Başkanı Diyaeddin Uçar, olayın alacak konusundaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını, siyasi bir boyutu olmadığını savundu.

Saldırı sırasında lokalde bulunan AKP Batman Milletvekili adayı Adile Gürbüz ise, şöyle dedi:

“Seçim lokalinde oturduğumuz sırada içeri giren yeşil montlu bir kişi, 4-5 el ateş etti ve hızla lokalden çıktı. Bu sırada nereden ve nasıl ateş edildiğini görmedik ama saldırgan silah ile vuruldu. Olayın neden gerçekleştiğini bilmiyoruz. Bu olay seçim çalışmalarımı engellemeyecektir. Emniyetin olayın en kısa sürede aydınlatacağına inanıyoruz.”

Olayda yaralanan kişi Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hastane önünde polisiye önlemler alındı.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER