Ankara İvedik Sanayi Bölgesi'nde patlama: 2 ölü

İvedik Sanayi Bölgesi'nde bir iş yerinde patlama oldu.. İki kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Patlamada 5 kişi de yaralandı.

Ankara İvedik Sanayi Bölgesi'nde patlama: 2 ölü
Ankara Yenimahalle’deki İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde otomobil yedek parçaları ile motor yağı satan bir iş yerinde patlama oldu. Patlamada 2 kişi hayatını kaybetti. 2011 yılında Yenimahalle sınırları içerisinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSTİM) 20 kişinin hayatını kaybettiği bir patlama gerçekleşmişti.

yyy3

 

Yenimahalle ilçesi Serhat Mahallesi’nde bulunan İvedik Sanayi Bölgesi’ndeki Protechn Cal Bks Motorlu Araç A.Ş’de henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Görgü tanıklarına göre patlamanın ardından iş yerinde yangın çıktı. Çıkan yangında ilk belirlemelere 2 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 3 kişi de yaralandı.

2 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından, olay yerine Cumhuriyet Savcısı gelerek incelemelerde bulundu. İncelemelerin tamamlanmasının ardından patlamanın meydana geldiği yerde hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri çıkarılacak. 

İki yan dükkanda çalışan Ahmet Gökalp olay anını şöyle atlattı: “Patlama sesi duyduk ve oraya koştuk alevler başlamıştı. Demir kapı kapalıydı  açmaya çalıştık komşularla. Yaralılardan birisi koşarak geldi. Birisi de iki arabanın yanında yatıyordu ve gözümün önünde ‘beni babamın yanına gömün’ diye bağırdı. İtfaiye geldiğinde ve iki kişinin öldüğü açıklandı. Gaz sıkışmasından kaynaklı patlama olduğunu söylüyor.” (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER