Ankara ve İzmir Emniyet'te Görevden Alma

Ankara Emniyet'te 470 amir, müdür yardımcısı ve memurun görev yeri değiştirildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde iki emniyet müdür yardımcısı yer değiştirdi, 10 şube müdür ve müdür yardımcısı da başka görevlere atandı.

Ankara ve İzmir Emniyet'te Görevden Alma
17 Aralık yolsuzluk operasyonu ile emniyette başlayan görevden almalar devam ediyor.


İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde iki emniyet müdür yardımcısı yer değiştirdi, 10 şube müdür ve müdür yardımcısı da başka görevlere atandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde Personelden Sorumlu Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Karazeybek, Ruhsatlar ve Pasaport Şube müdürlüklerine getirilirken, yerine buradan sorumlu Ayhan Saygılı geldi. 

Atama yapılanlar arasında İzmir'deki Liman İşletmeleri'ne yönelik operasyonu gerçekleştiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Metin Tuncer de yer aldı. Tuncer, Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığı'na atandı. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde ise 470 amir, müdür yardımcısı ve memurun görev yeri değiştirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde daha önce 11 Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alınmış, 23 şube müdürünün görev yeri değiştirilmişti. Başta terör, KOM, istihbarat ve siber suçlar olmak üzere 90’nı rütbeli 670 polisin de başka birimlere kaydırılmıştı.

Sivas’ta 1.5 yıldır İstihbarat Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Fatih Akpınar, görevinden alınarak Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü’ne atandı. Yerine ise Gemerek İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Selman getirildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde Pasaport, Yabancılar ve Özel güvenlik şubelerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Kural ile Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele şubesinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Aygün görevlerinden alındı.  / Bianet

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER