Bağcılar'da silahlı çatışma! 4 ölü

Bağcılar'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Bağcılar'da silahlı çatışma! 4 ölü
Olay saat 22.30 sıralarında Yüzyıl Mahallesi, 18’inci sokakta bulunan otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otopark görevlileri ile çevrede yaşayan bir grup arasında dün gündüz saatlerinde bir tatışma yaşandı. İddiaya göre iki grup arasında akşam saatlerinde tekrar bir tartışma meydana geldi. Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. 

Silahlı kavgada yaralanan Muammer Şimşek (17) ve Sinan Erdal (18) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılardan Mehmet Salih Şehirli (16) ve Mert Yenice (16) Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kadırıldı. Yenice, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Şehirli ve Yenice kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Öte yandan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Abdullah B.'nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 


OLAY YERİNE YAKLAŞIK 50 ÇEVİK KUVVET POLİSİ SEVK EDİLDİ

Polis olayın yaşandığı otoparkta incelemelerini sürdürürken, hayatını kaybedenlerin çok sayıda yakını otopark çevresinde geldi. Ekipler sokakta güvenlik önlemlerini arttırmak için çevik kuvvet polisleri gelmesini talep etti. Kısa sürede olay yerine yaklaşık 50 çevik kuvvet ekibi sevk edildi.


YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Kavgada hayatını kaybeden Şimşek ve Erdal'ın yakınları olay yerine geldi. Sinir krizleri geçiren yakınları, polis ekipleri sakinleştirmekte zorlandı. 


5 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA 

Olayın meydana gelmesinin ardından kısa bir süre sonra Bağcılar Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin cinayetle ilgisi olduğu iddia edilen 5 otopark görevlisini gözaltına aldığı öğrenildi. Polis ekipleri otoparkta aracı bulunan kişilere tek tek ulaşarak araçlarını almalarını istedi. Araçlarını almayan müşterilerin araçları çekiciler yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. / dha
Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER