BDP Heyeti Şemdinli'de

BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan ve beraberinde bir heyet ile Şemdinli ilçesinde temaslarda bulundu.

BDP Heyeti Şemdinli'de
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli'nin Yeşilova köyünde, asker baskısını protesto etmek amacıyla 10 gün önce başlatılan ve dün akşam saatlerinde 3 kişinin yaralanmasıyla sona eren yol kapatma eylemi nedeniyle BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan ve beraberinde bir heyet ile Şemdinli ilçesinde temaslarda bulundu.

BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan, Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, BDP Büyükçiftlik Belde Belediye Başkan Adayı Rüştü Zeydan, MEYA-DER temsilcileri ile beraberinde bulunan bir heyet ile Şemdinli ilçesine geldi. BDP heyetini burada Şemdinli Belediye Başkanı Sedat Töre, BDP Şemdinli Belediye başkan Adayı Seferi Yılmaz, BDP İl encümenleri, STK temsilcileri ile çok vatandaşlar tarafından karşılandı.
 

BDP ilçe binasına geçen heyet burada Yeşilova köyünde yaşananlar hakkında bilgi aldı. Heyet daha sonra ilçeden ayrılarak Yüksekova'ya döndü. 


BDP Heyeti Yeşilova'da İncelemelrde Bulunacak

Yeşilova köyünde 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylar nedeniyle BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan, BDP İlçe başkanı Cabbar Taş ve BDP Şemdinli Belediye Başkan Adayı Seferi Yılmaz’ın aralarında bulunduğu bir heyetin yarın Irak sınırında bulunan Yeşilova köyünü ziayret edeceği belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2014, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER