Bolu T Tipi Cezaevi'nde 1 tutuklu yatağını ateşe verdi

Bolu T Tipi Cezaevi'nde kalan Cemal Olgun isimli adli bir tutuklu yatak ve yorganını ateşe vermesi üzerine çıkan yangında vücudunda hafif yanıklar oluştu.

Bolu T Tipi Cezaevi'nde 1 tutuklu yatağını ateşe verdi

Bolu T Tipi Cezaevi'nde kalan Cemal Olgun isimli adli bir tutuklunun yatak ve yorganını ateşe vermesi üzerine çıkan yangında vücudunda hafif yanıklar oluştu.

Bolu T Tipi Cezaevi'nde tek kişilik hücrede kalan ve "mala zarar verme" suçundan tutuklu bulunan Cemal Olgun isimli bir tutuklu, dün akşam kaldığı hücrede yatak ve yorganını ateşe verdi. Daha önce kaldığı koğuşta yaşadığı sorunlar nedeniyle cezaevi yönetimi tarafından hücreye alındığı öğrenilen Olgun'un yatak ve yorganını ateşe vermesi ile küçük çapta bir yangın meydana geldi. Yangın nedeniyle oluşan duman diğer koğuşlara da doldu. Yangının ardından cezaevine itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. Bu sırada duman nedeniyle de diğer tutuklular cezaevi avlusuna çıkarıldı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını söndürmesinin ardından vücudunda yanıklar meydana gelen Olgun, ambulansla Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. / Evrensel

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER