Çanakkale'de korona hastası hastaneden kaçtı

Pandemi hastanesi olarak faaliyet yürüten Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nden Afgan uyruklu bir hastanın kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili duyuruyu sosyal medya hesabından yapan Doç. Dr. Alper Şener, hastanın kaçarken hastaneye zarar verdiğini de söyledi…

Çanakkale'de korona hastası hastaneden kaçtı
Çanakkale’de artan korona virüsü vakalarının tedirginliği sürerken, ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nden korkutan bir haber daha geldi. Çanakkale’de Çan Devlet Hastanesi ile birlikte pandemi Hastanesi olarak belirlenen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin “Korona servisi”nde yatmakta olan bir hastanın kaçtığı öğrenildi.

Sabah saatlerinde yaşanan firar olayının ardından durum İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilirken, emniyet ekiplerinin hastayı arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Camdan kaçtığı öğrenilen hastanın kaçarken hastaneye zarar verdiği de ifade edildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Şener, soysam medya hesabından “Covid-19 Günlükleri/ Sahadan gözlem” başlığı altında yayınladığı mesajında firar olayını duyurdu.

Şener, paylaşımında şöyle yazdı:

COVID 19 GÜNLÜKLERİ
“Sahadan gözlem”
-Hocam günaydın, bir sorun var…
_Günaydın, dinliyorum…
-Hocam hastanın biri kaçmış…
_Tutanak tutalım, gerekli yerlere haber verelim…(ilk değil alıştık)
-Hocam bir şey daha var; camı açmak için bayağı zarar vermiş- o odaya bugün hasta alamayacağız…
Şimdi…
Yabancı bir ülkeye sığınmışsın… bir bulaşıcı hastalığın ortaya çıkmış… devlet seni/beni ayırmamış, her türlü tedavini karşılıyor… kaçacaksan kaç da; zarar verme kardeşim…
Maskeni tak, mesafeni koru, ellerini temiz tut. Kapalı- kalabalık alanda temastan kaçın. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2020, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER