Celal ve Sabri Özel Kardeşlere Teşekkür Mesajı

Hakkari’nin Şemdinli, Derecik ve Yüksekova ilçe halkından Şemdinlili iş insanları Celal ve Sabri Özel kardeşlere teşekkür mesajı geldi.

Celal ve Sabri Özel Kardeşlere Teşekkür Mesajı

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli ilçesinde birçok okul ve cami yaptırarak katkıda bulunan ve son olarak koronavirüs tedbirleri kapsamında Şemdinli, Derecik ve Yüksekova ilçelerindeki ihtiyaç sahibi 4 Bin aileye Ramazan paket yardımında bulunan iş insanları Celal Özel ve kardeşi Sabri Özel’e Şemdinli, Derecik ve Yüksekova ilçelerinin ileri gelenleri ile merkez ve köy muhtarlarından teşekkür mesajı geldi.

Teşekkür mesajında; “Bizler Şemdinli, Derecik ve Yüksekova halkı olarak, Celal ve Sabri Özel kardeşlere memleketlerini unutmadıkları için teşekkür ediyoruz. Özel kardeşler, Şemdinli ilçemize eğitim alanında kısa sürede bir çok okul yaparak eğitime kazandırdı. Şemdinli, Derecik, Yüksekova, Hakkari ve farklı il ve ilçelerde yüzlerce öğrenciye burs imkanı sağladı. Yüzlerce insana gerek yurt için de gerekse yurt dışında iş imkanı sağladı. İhtiyaç sahibi binlerce kişiye de gıda yardımında bulundular. Onlarca camiye yardımda bulunarak ibadete açılmalarına katkıda bulundular. Son olarak bu Ramazan ayında da Şemdinli, Derecik ve Yüksekova ilçelerinde ihtiyaç sahibi 4 Bin aileye gıda yardımında bulundular. Celal Özel ve Sabri Özel kardeşlere, Şemdinli, Derecik ve Yüksekova halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

Şemdinli halkı adına; merkez muhtarları Aris Şen, Zeynep Karadeniz, Mehdi Seven, Fatih Keyfi

Yüksekova merkez muhtarları adına; Güngör Mahallesi Muhtarı Yakup Çelik

Şemdinli çevre köy ve mezra sakinleri adına;
Şemdinli Muhtarlar Birliği Başkanı Lokman Bilmez

Altınsu Köyü adına; Hacı Kılıç – Zeydan Özel

Derecik ilçesi adına; İrfan Ercan, Galip Yılmaz, İshak Eren


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2020, 21:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ceyhan ER
Ceyhan ER - 4 yıl Önce

ŞEMDİNLİ halkı istanbula gittiğinde iraka gittiğinde kendilerinin halkına her zaman destek olan CELAL ÖZEL VE SABRİ ÖZEL Büyüklerimize herzaman desteklerini esirgemediğinden dolayı kendilerine mitteddarız bu mübarek ayın hürmetine cenabı Allah tan servetlerine server ailelerine sağılk vermesini niyaz ederim..

Kerem ÇELİK
Kerem ÇELİK - 4 yıl Önce

Celâl abimiz ve sabri kardeşimize teşekkür ederiz. Memleketini halkını toprağını unutmayan her konuda halkına ve memleketine camiden tut taa eğitime kadar katkıda bulunan bir şemdinli iş adamına yakışan budur. Allah u teala bin katını size versin. Her zengin sizin kadar fakirlere destek olsaydı memleketimizde fakir kalmazdı. Yolunuz açık olsun. Allah yardımcınız olsun. Kim fakirin elini tutsa Allah da onun elini tutar. Bir fakirin gönlünü hoş eden Allah da onun gönlünü hoş eder. Biz semdinlili olarak sizinle gurur duyuyoruz.

Mehmet sıddık camiye
Mehmet sıddık camiye - 4 yıl Önce

Şemdinli girişine özel kardeşlerin heykellerini dikseler. Yinede az gelir

M.tahir Bay
M.tahir Bay - 4 yıl Önce

Sayın Celal özel ve kardeşi Sabri Özel şemdilli halkının adına ve bütün köylerin adına Bu sene de her sene gibi yardımlarını bizden esirgemeyen abimiz Celal ve Sabriye Candan ve yürekten teşekkür ederim Yüce Rabbim Yardımlarınızı kabul etsin mübarek Ramazan'ı Ramazan ayınız mübarek olsun

Mesut DEMİR
Mesut DEMİR - 4 yıl Önce

Gerçek zenginIik, maI çokIuğu değiI, gönüI tokIuğudur. İnsanın serveti, kendi kişiIiğinde oImaIıdır. ALLAH sizden razı olsun ÖZEL AİLESİ

Yakup Çelik, Yüksekova Güngör Mahallesi Muhtarı
Yakup Çelik, Yüksekova Güngör Mahallesi Muhtarı - 4 yıl Önce

Malum dünya zor günlerden geçiyor. Bu zor günlerde halkınızın yanında olmayı seçtiğiniz için çevreniz ve bizler sizinle gurur duyuyoruz, Duyarlılığınızdan dolayı size minnettarız

Murat kaya
Murat kaya - 4 yıl Önce

Allah her ikisinden razı olsun...

Ferhenk Oğuztürk
Ferhenk Oğuztürk - 4 yıl Önce

Çok değerli hemşehrilerimiz Sayın Celal ve Sabri ÖZEL Beylere Sonsuz saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Sizinle gurur duyuyoruz.Yüzlerce Gencimize burs vererek onlara umut kapısı oldunuz. Binlerce gençlerimize okul yaparak onları cehaletten kurtarmaya yardımcı oldunuz. Binlerce gencimize iş imkanı vererek evlerine sıcak bir aş götürme sebebi oldunuz. Binlerce fakir ailelerimize paket yardımı yaparak onların ruhlarına dokundunuz. Daha sayamadığımız bir çok şey. Çenabı Hak her iki cihanda yüzünüzü güldürsün bereketini üzerinizden eksik etmesin. Hemşehrilerinizin size büyük bir vefa borcu vardır. Allah’a emanet olun.


SIRADAKİ HABER