Demirtaş, Kılıçdaroğlu'na Rıza Türmen'i Önermiş

HDP'nin Köşk adayı Selahattin Demirtaş, CHP ile Rıza Türmen ismi üzerinde buluşabileceklerini ancak bunun Kılıçdaroğlu tarafından kabul görmediğini belirtti.

Demirtaş, Kılıçdaroğlu'na Rıza Türmen'i Önermiş
 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir zaman kala partiler çalışmalarına devam ediyor. Başbakan Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selehattin Demirtaş arasında geçecek yarışta seçimin kimin kazanacağı merak konusu...


"RIZA TÜRMEN'DE BULUŞABİLİRDİK AMA..."

Radikal gazetesinden Ezgi Başaran'a konuşan HDP adayı Demirtaş, CHPile neden ittifak yapmadıklarıyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. "BizKılıçdaroğlu ile buluştuğumuzda bana açıkça sormuştu: Sizin AKP ile anlaştığınız söyleniyor. Bu doğru mu? Kendisine böyle bir şeyin söz konusu olmadığını anlattık" diyen Demirtaş "Tüm handikaplarına rağmen CHP ile yola çıkmaya yakındık. Rıza Türmen’de buluşabilirdik ama onlar istemedi" şeklinde konuştu.

HARCANACAK PARA

Seçim kampanyalarında harcayacakları para miktarı hakkında da bilgi veren Demirtaş "AKP bizim en az yüz katımız harcıyordur. Biz 5-6 milyon lira civarı bir miktar öngördük kendimiz açısından. Buyurun oradan hesap edin" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER