Derecik Beldesi'nde mağaza açılışı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesinde yeni bir giyim mağazasının açılışı yapıldı.

Derecik Beldesi'nde mağaza açılışı
Abdullah KAYA / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli İlçesi'ne bağlı Derecik (Robaruk) Beldesindeki Yayla Caddesi üzerinde Erdaş Giyim Mağazası adlı iş yeri düzenlenen törenle hizmete girdi.

Mehmet Erdaş, " iyi ve kaliteli bir hizmet vermeye çalışacağız. İş yerimizde iki kişi istihdam edecek. Yeni açılan giyim mağazamız tüm belde halkına hayırlı olmasını diliyor herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Açılıştan sonra mağazayı gezen davetliler alış veriş yaptı.

Açılıştan sonra mini bir konser veren Halit Bilgiç, “Buraya gelmemde aracı olanlara çok teşekkür ederim. Bugün Türkçe de Kürtçe de okuyacağım. Daha çok sizlere hitap edeceğim ama Arap olduğum için Kürtçe bilmiyorum. Her zaman söylemişimdir, Arap olduğum kadar Türk’üm, Lazım, Alevi’yim, Çerkez’im, Zazayım ama bir o kadar da Kürt’üm. Bu ülkede yaşayan bütün mazlum halkların savunucusuyuz.  Amacımız bir daha Ceylanlar, Uğurlar, Şerzanlar ve Aydınlar ölmesin" dedi.

İş yerinin açılışına Derecik Belde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, BDP Belde Başkanı İbrahim Erdaş, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda vatandaşın yanı sıra sanatçı Halit Bilgiçte katıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2014, 13:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Okuyucu
Okuyucu - 10 yıl Önce

bir mağaza için çok abartlılı olmamış mı!

SIRADAKİ HABER