Emekçiler Beşiktaş ve Şişli'de toplanmaya başlandı

Taksim'e yürüyecek olan işçiler ve emekçiler, Beşiktaş ve Şişli'de toplanmaya başlandı.

Emekçiler Beşiktaş ve Şişli'de toplanmaya başlandı
1 Mayıs kutlamaları için Taksim'e yürüyecek olan işçi ve emekçiler, Beşiktaş Meydanı'nda ve Şişli DİSK binası önünde toplanmaya başlandı. Beşiktaş Meydanı'nda saat 11.00'de başlayacak yürüyüş öncesi DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve Genel Sekreteri Arzu Çerkesoğlu, TMMOB Genel Başkanı Mehmet Soğancı, TTB Merkez Konseyi Üyesi Hüseyin Demirdizen, KESK Eş Genel Başkanı Lami Özgen buluşma noktasında olan Beşiktaş Meydanı'na geldi. "Yaşasın 1 Mayıs" sloganıyla meydana giren sendika ve oda temsilcileri, meydanda toplanan grup tarafından alkışlarla karşılandı. Meydanda sık sık "Taksim 1 Mayıs alanıdır" ve "İşçilerin birliği sermayeyi yenecek" sloganları atıldı. 

Kani Beko, meydanda bulunanların 1 Mayıs'ını kutladı. Beko, "Hepinize günaydın. Başta tüm dünya emekçileri olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs'ını kutluyorum. Basın emekçilerinin de 1 Mayıs'ı kutlu olsun" dedi. 

Trafiğe ve yayalara tamamen kapatılan Şişli'den Taksim'e yürüyüş yapacak olan işçiler ve emekçiler de toplanmaya başlandı. Şişli'de bulunan DİSK binası önünde toplanan bir grup, "Yaşasın 1 Mayıs" ve "Direne direne kazanacağız" sloganları attı. 
Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER