Erdoğan katliam alanına karanfil bıraktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile Ankara’daki katliamın yaşandığı Tren Garı önüne gelerek kırmızı karanfil bıraktı, saygı duruşunda bulundu.

Erdoğan katliam alanına karanfil bıraktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile Ankara’daki katliamın yaşandığı Tren Garı önüne gelerek kırmızı karanfil bıraktı.

Sabah erken saatlerde Tren Garı kavşağına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Finlandiya Cumhurbaşkanı, 97 kişinin hayatını kaybettiği alana karanfil bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö daha sonra katliamın yaşandığı yerde inceleme yaptı.

Erdoğan ve Niinistö’nün alandan ayrılmasın ardından İçişleri Bakanı Selami Altınok da patlamanın yaşandığı alana karanfil bıraktı.

Demirtaş, Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu da bırakmıştı

10 Ekim’de yaşanan katliamın ertesi günü Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve sendika ile oda temsilcileri de karanfil bırakmak istemiş, polis önce heyete izin vermemiş, müdahale etmiş ardından yapılan görüşmelerde izin vermişti.

Aynı yere 11 Ekim’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Ekim’de de Başbakan Ahmet Davutoğlu karanfil bırakmıştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 19:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER